Krant bezorgen Dordrecht

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Krant bezorgen in Dordrecht.

Start met krant bezorgen Dordrecht bij Bezorging Maasstad en profiteer van leuke bijverdiensten. Krant bezorgen in Dordrecht is een populair bijbaantje voor jongeren vanaf 13 jaar. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om wat extra geld te verdienen, maar ook om lekker in de buitenlucht te werken en nieuwe mensen te ontmoeten. Verschillende kranten en reclamedrukwerk worden wekelijks in Dordrecht verspreid en hiervoor zijn er diverse bezorgwijken beschikbaar. Bij ons kun je een krantenwijk nemen voor Dordt Centraal, een lokale krant die wekelijks verschijnt en door veel Dordtenaren wordt gelezen.

Meld je direct aan, zodat wij kunnen kijken of we een beschikbare bezorgwijk voor jou hebben. Jouw aanmelding maak je compleet door het formulier op onze website in te vullen. Van tevoren kun je natuurlijk ook altijd even kijken naar onze veelgestelde vragen.

Krant bezorgen Dordrecht

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Krant bezorgen Dordrecht al vanaf 13 jaar!

Als je een bezorgwijk neemt, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de bezorginstructies en eventuele stickers die op brievenbussen zijn geplakt. Hierdoor weet je precies waar je de krant wel en niet moet bezorgen en voorkom je dat je klachten krijgt van bewoners.

De vergoeding voor het bezorgen van kranten in Dordrecht varieert en is afhankelijk van het gewicht van het drukwerk en de grootte van de wijk. Bij extra drukwerk krijg je een extra vergoeding en als het te zwaar is om bij de krant te bezorgen, wordt het apart uitgereden. Hierover krijg je van tevoren bericht.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!