Krantenwijk Dordrecht

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Krantenwijk in Dordrecht.

Wil je starten met een krantenwijk Dordrecht? Zoek niet verder: je bent aan het juiste adres! Ons bedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het betrouwbaar verspreiden van diverse kranten en reclamedrukwerk, waaronder de wekelijkse krant Dordt Centraal. Wij garanderen dat de bezorgwijk altijd in de buurt ligt en bieden de beste vergoedingen, korte en flexibele werktijden en de mogelijkheid om alles in één dag te bezorgen.

Meld je direct aan, zodat wij kunnen kijken of we een beschikbare bezorgwijk voor jou hebben. Jouw aanmelding maak je compleet door het formulier op onze website in te vullen. Van tevoren kun je natuurlijk ook altijd even kijken naar onze veelgestelde vragen.

Krantenwijk Dordrecht

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Krantenwijk Dordrecht al vanaf 13 jaar!

Als je 13 jaar bent en op zoek bent naar een bezorgwijk in Dordrecht, dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij bieden namelijk een krantenwijk Dordrecht 13 jaar aan, waarbij je Dordt Centraal gewoon bij jou in de buurt kunt bezorgen.

Naast de krant kan het voorkomen dat er ook een folder of bijlage bezorgd moet worden. Let hierbij op de stickers die op de brievenbussen zijn geplakt. Meer informatie hierover vind je in de bezorginstructies. De vergoeding voor het extra drukwerk is afhankelijk van het gewicht van het drukwerk en de grootte van de wijk.

Als het extra drukwerk te zwaar is, dan wordt deze apart uitgereden en krijg je hier van tevoren bericht over.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!