Krantenwijk Rotterdam

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Krantenwijk in Rotterdam.

Krantenwijk Rotterdam gezocht voor jouwzelf (of jouw kind)? Wij, van Bezorging Maasstad, bieden jou een leuke baan als krantenbezorger van De Havenloods in Rotterdam! Profiteer van goede bijverdiensten en starten is al mogelijk vanaf 13 jaar. Je hebt veel vrijheid, je kunt je eigen werk indelen, je bent lekker buiten en je kunt het bezorgen van de krant uitstekend combineren met school, hobby’s of een andere baan.

Geïnteresseerd om ons gemotiveerde bezorgkorps van 8.000 bezorgers te versterken met een bezorgwijk bij jou in de buurt? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier op onze website in voor je aanmelding.

Krantenwijk Rotterdam

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Krantenwijk Rotterdam? Bezorging Maasstad!

Je bezorgt De Havenloods één keer per twee weken tussen donderdag en zondag in jouw vaste bezorgwijk(en). Je ontvangt van ons de stratenlijst en plattegrond bij de aanbieding van de bezorgwijk. Let op: je hoeft de krant niet bij de Nee/Nee stickers te bezorgen.

Als bezorger kun je gebruik maken van een fietstas. Dit kan je aanvragen via info@bezorgingmaasstad.nl of middels een bericht in het bezorgersportaal. De fietstas krijg je gratis in bruikleen. Houd de tas in goede staat, dan kunnen wij deze doorgeven aan een andere bezorger wanneer je stopt.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!