Krantenwijk Rotterdam Zuid

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Krantenwijk in Rotterdam Zuid.

Zoek je naar een krantenwijk Rotterdam Zuid? Dan ben je bij Bezorging Maasstad aan het juiste adres! Inmiddels zijn wij al meer dan 15 jaar een betrouwbare verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk. Wij beloven een bezorgwijk, die altijd in de buurt ligt, met de beste vergoeding, korte, flexibele werktijden en in één dag te bezorgen. Klinkt goed, toch?

Meld je direct aan, zodat wij kunnen kijken of we een beschikbare bezorgwijk voor jou hebben. Jouw aanmelding maak je compleet door het formulier op onze website in te vullen. Van tevoren kun je natuurlijk ook altijd even kijken naar onze veelgestelde vragen.

Krantenwijk Rotterdam

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Krantenwijk Rotterdam Zuid? Meld je direct aan!

Heb jij een wijk toegewezen gekregen? Leuk! Je bezorgt De Havenloods één keer per twee weken tussen donderdag en zondag in jouw vaste bezorgwijk(en). Je ontvangt van ons de stratenlijst en plattegrond bij de aanbieding van de bezorgwijk.

Soms zit er een folder of bijlage bij de krant, deze dient dan ook bezorgd te worden. Houd rekening met de stickers die op de brievenbussen zijn geplakt. Meer informatie over de stickers vind je in de bezorginstructies. Voor het extra drukwerk krijg je een vergoeding afhankelijk van het gewicht van het drukwerk en de grootte van de wijk.

Wanneer het extra drukwerk dermate zwaar is, dan zullen wij deze apart uitrijden. Hier krijg je uiteraard vooraf een bericht over.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!