Krantenwijk Rotterdam 13 jaar

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Één keer per twee weken

Krantenwijk Rotterdam 13 jaar.

Op zoek naar een krantenwijk Rotterdam 13 jaar? Bij Bezorging Maasstad kun je al starten als krantenbezorger vanaf 13 jaar oud door jezelf aan te melden via het formulier op onze website. Heb jij een wijk toegewezen gekregen? Leuk! Je bezorgt De Havenloods 1 keer per 2 weken tussen donderdag en zondag in jouw vaste bezorgwijk(en). Je ontvangt van ons de stratenlijst en plattegrond bij de aanbieding van de bezorgwijk.

Meer informatie verkrijgen voordat je jezelf gaat aanmelden? Bekijk dan onze webpagina met handige informatie of lees meer over onze veelgestelde vragen.

Krantenwijk Rotterdam

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Krantenwijk Rotterdam 13 jaar – bij ons is het mogelijk!

De kranten worden op de bezorgdag bij je thuis afgeleverd. De kranten moeten vóór 21.00 uur ‘s avonds bezorgd te zijn. Niemand thuis? Dan zet de chauffeur de kranten voor de deur. Als het slecht weer is, dan zal de chauffeur de kranten afdekken. De kranten worden doorgaans vóór 15.00 uur geleverd.

Voor alle communicatie met onze bezorgers gebruiken wij een bezorgersportaal, dat Spread-IT heet. De inloggegevens en uitleg ontvang je van ons als je gaat starten. Om jouw persoonsgegevens (zoals kopie legitimatiebewijs en bankpas) conform de AVG-wetgeving te verwerken is het noodzakelijk dat je het registratieproces in het bezorgersportaal doorloopt.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!