Krantenwijk Alphen aan den Rijn

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Krantenwijk in Alphen aan den Rijn.

Op zoek naar een krantenwijk Alphen aan den Rijn? Je bent aan het juiste adres bij Bezorging Maasstad! Inmiddels zijn wij al meer dan 15 jaar een betrouwbare verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk, waaronder het Alphens Nieuwsblad. Wij beloven een bezorgwijk, die altijd in de buurt ligt, met de beste vergoeding, korte, flexibele werktijden en in één dag te bezorgen. Klinkt goed, toch?

Meld je direct aan, zodat wij kunnen kijken of we een beschikbare bezorgwijk voor jou hebben. Jouw aanmelding maak je compleet door het formulier op onze website in te vullen. Van tevoren kun je natuurlijk ook altijd even kijken naar onze veelgestelde vragen.

Krantenwijk Alphen aan den Rijn 13 jaar

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Krantenwijk Alphen aan den Rijn 13 jaar!

Zoek jij een bezorgwijk in Alphen aan den Rijn en ben jij 13 jaar? Geen probleem! Wij bieden namelijk ook gewoon een krantenwijk Alphen aan den Rijn 13 jaar. Je bezorgt dan het Alphens Nieuwsblad bij jou in de buurt.

Soms zit er een folder of bijlage bij de krant, deze dient dan ook bezorgd te worden. Houd rekening met de stickers die op de brievenbussen zijn geplakt. Meer informatie over de stickers vind je in de bezorginstructies. Voor het extra drukwerk krijg je een vergoeding afhankelijk van het gewicht van het drukwerk en de grootte van de wijk.

Wanneer het extra drukwerk dermate zwaar is, dan zullen wij deze apart uitrijden. Hier krijg je uiteraard vooraf een bericht over.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!