Kranten bezorgen Rotterdam

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Kranten bezorgen in Rotterdam.

Starten met kranten bezorgen Rotterdam en ben je op zoek naar een werkgever? Óf zoekt u naar een krantenwijk in de buurt voor uw kind? Bij Bezorging Maasstad bent u zeker aan het juiste adres! Als huis-aan-huis verspreider in provincie Zuid-Holland beschikken wij over een groot verspreidgebied van kranten (en soms folders). Ervaar zelf de voordelen van een krantenwijk bij u in de buurt – inclusief de leuke bijverdiensten.

Direct een bezorger worden? Klik dan hier en vul het formulier op deze webpagina in om jouw aanmelding te voltooien. Hierna zul je ook direct een bevestigingsmail ontvangen. Wij nemen vrijblijvend contact met jou op bij een beschikbare bezorgwijk.

Kranten bezorgen Rotterdam

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Kranten bezorgen Rotterdam? De Havenloods!

Heb jij een wijk toegewezen gekregen? Leuk! Je bezorgt De Havenloods 1 keer per 2 weken tussen donderdag en zondag in jouw vaste bezorgwijk(en). Je ontvangt van ons de stratenlijst en plattegrond bij de aanbieding van de bezorgwijk. Let op: je hoeft de krant niet bij de Nee/Nee stickers te bezorgen. Met het aantal kranten dat je krijgt is hier al rekening mee gehouden.

Soms zit er een folder of bijlage bij de krant; deze dient dan ook bezorgd te worden. Houd ook hierbij rekening met de stickers die op de brievenbussen zijn geplakt. Voor dit extra drukwerk krijg je uiteraard ook een vergoeding, die gekoppeld staat aan het gewicht van het drukwerk en de grootte van de wijk.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!