Kranten bezorgen Alphen aan den Rijn

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Kranten bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Wil je starten met kranten bezorgen in Alphen aan den Rijn? Wij, van Bezorging Maasstad, zijn verantwoordelijk voor de verspreiding in jouw woonplaats! Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk, waaronder het Alphens Nieuwsblad. Wij beloven een bezorgwijk, die altijd in de buurt ligt, met de beste vergoeding, korte, flexibele werktijden en in één dag te bezorgen. Wel zo fijn, toch?

Meld je direct aan, zodat wij kunnen kijken of we een beschikbare bezorgwijk voor jou hebben. Maak jouw aanmelding compleet door het formulier op onze website in te vullen. Van tevoren kun je natuurlijk ook altijd even kijken naar onze veelgestelde vragen.

Kranten bezorgen Alphen aan den Rijn

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Kranten bezorgen Alphen aan den Rijn? Vanaf 13 jaar.

Ben jij 13 jaar en wil jij al starten met kranten bezorgen Alphen aan den Rijn voor leuke bijverdiensten? Geen probleem! Wij regelen een flexibele bijbaan bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je niet eerst 15 minuten moet fietsen, voordat je kan starten met kranten bezorgen.

Soms zit er een folder of bijlage bij de krant, deze dient dan ook bezorgd te worden. Houd rekening met de stickers die op de brievenbussen zijn geplakt. Meer informatie over de stickers vind je in de bezorginstructies. Voor het extra drukwerk krijg je een vergoeding afhankelijk van het gewicht van het drukwerk en de grootte van de wijk.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!