Dordt Centraal bezorgen

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Dordt Centraal bezorgen.

Als je op zoek bent naar de verspreider voor Dordt Centraal bezorgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het betrouwbaar verspreiden van diverse kranten en reclamedrukwerk, waaronder de wekelijkse krant Dordt Centraal. Wij zorgen ervoor dat de bezorgwijk altijd in de buurt ligt en bieden de beste vergoedingen, korte en flexibele werktijden en de mogelijkheid om alles in één dag te bezorgen. De vaste bezorgdag is woensdag.

Meld je direct aan bij ons en wij kijken of we een beschikbare bezorgwijk voor jou hebben. Je kunt je aanmelding compleet maken door het formulier op onze website in te vullen. Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd even onze veelgestelde vragen raadplegen voordat je je aanmeldt.

Dordt Centraal bezorgen

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Dordt Centraal bezorgen al vanaf 13 jaar!

Goed nieuws als je 13 jaar bent en op zoek bent naar een bezorgwijk in Dordrecht: wij bieden namelijk een krantenwijk Dordrecht 13 jaar aan! Hierbij kun je Dordt Centraal gewoon bij jou in de buurt bezorgen.

Naast de krant kan het voorkomen dat er ook een folder of bijlage bezorgd moet worden. Let hierbij op de stickers die op de brievenbussen zijn geplakt. Je vindt meer informatie hierover in de bezorginstructies. De vergoeding voor het extra drukwerk is afhankelijk van het gewicht van het drukwerk en de grootte van de wijk.

Als het extra drukwerk te zwaar is om bij de krant te bezorgen, dan wordt deze apart uitgereden. Je krijgt hierover van tevoren bericht.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!