Alphens Nieuwsblad bezorgen

Sinds 2007 zijn wij huis-aan-huis verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk.

Al mogelijk vanaf 13 jaar

Alphens Nieuwsblad bezorgen.

Snel van start gaan met het Alphens Nieuwsblad bezorgen? Zoek niet verder: Bezorging Maasstad verzorgt de verspreiding! Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare verspreider van diverse kranten en reclamedrukwerk, waaronder het Alphens Nieuwsblad. Wij beloven een bezorgwijk, die altijd in de buurt ligt, met de beste vergoeding, korte, flexibele werktijden en in één dag te bezorgen. Wel zo makkelijk, toch?

Meld je direct aan, zodat wij kunnen kijken of we een beschikbare bezorgwijk voor jou hebben. Maak jouw aanmelding compleet door het formulier op onze website in te vullen. Van tevoren kun je natuurlijk ook altijd even kijken naar onze veelgestelde vragen.

Alphens Nieuwsblad bezorgen

Minimale leeftijd om te starten met bezorgen

0

Gemiddeld aantal kranten per bezorgwijk

0

Gemiddelde looptijd per bezorgwijk (in minuten)

0

Alphens Nieuwsblad bezorgen? Vanaf 13 jaar.

Ben jij 13 jaar en wil jij al starten met het Alphens Nieuwsblad bezorgen voor leuke bijverdiensten? Geen probleem! Wij regelen een flexibele bijbaan bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je niet eerst 15 minuten moet fietsen, voordat je kan starten met kranten bezorgen.

Soms zit er een folder of bijlage bij de krant, deze dient dan ook bezorgd te worden. Houd rekening met de stickers die op de brievenbussen zijn geplakt. Meer informatie over de stickers vind je in de bezorginstructies. Voor het extra drukwerk krijg je een vergoeding afhankelijk van het gewicht van het drukwerk en de grootte van de wijk.

Bezorger worden?
Meld je direct aan!