• over ons

Specialist in huis-aan-huis verspreidingen

Wij zijn Bezorging Maasstad, een huis-aan-huis verspreidbureau van diverse kranten en reclamedrukwerk die al jarenlang de grootste is van Rotterdam en omgeving. Opgericht in 2007 en inmiddels bereiken wij vanuit ons hoofdkantoor in Barendrecht bijna 1 miljoen huishoudens. Dit doen wij 52 weken per jaar, 1 of 2 keer per week door gebruik te maken van ons eigen gemotiveerde korps van bezorgers. Wij verspreiden de huis-aan-huisbladen van De Persgroep alsmede, Nieuwspeper en de Oud Rotterdammer in regio's Rotterdam en Alphen aan de Rijn.

Met ruim 30 jaar ervaring in de huis-aan-huisverspreidingen, scherpe prijzen en uitstekende service weten onze klanten precies wat zij kunnen verwachten. Onze klanten krijgen van ons advies op maat bij verspreidingen, wij adviseren professioneel en beantwoorden vakkundig uw vragen.

Onze missie

Uw "boodschap" in de brievenbus krijgen door middel van wekelijkse huis-aan-huis verspreiding van kranten en reclamedrukwerk.

Onze visie

Onze huis-aan-huis verspreiding draagt wekelijks bij aan de verspreiding van nieuws, informatie en aanbiedingen op lokaal niveau. Daarbij streven wij iedere week naar de hoogst mogelijke dekkingsgraad om uw kostbare drukwerk bij alle lezers te krijgen.