• Aanmelden als bezorger

Het bezorgersportaal

Hieronder vind je alle informatie die je moet weten over je bezorgportaal. Schrijf je inloggegevens op zodat je deze niet vergeet!

1. Het Inlogscherm

Je kan inloggen met je gebruikersnaam en je wachtwoord. De gebruikersnaam en wachtwoord kun je terugvinden op het formulier: Bezorgersportaal, deze ontvang je bij de start van je krantenwijk.

2. Mijn Welkom

Op dit scherm worden mededelingen geplaatst. Dit kunnen algemene mededelingen zijn, maar ook specifieke mededelingen over je bezorging.

3. Mijn ontvangsten

In dit scherm kun je zien wat de afgelopen periode je verdiensten zijn geweest. Klik op de maand om te zien hoe je vergoeding is opgebouwd.

4. Mijn klachten

Hier worden je klachten weergegeven. Klik op het loepje (laatste kolom) voor de details van de klacht. In dat scherm kun je ook een reactie op de klacht geven.

5. Mijn bezorgbon

In dit scherm kun je je bezorgbon(nen) van de afgelopen periode uitprinten. Je kunt een selectie maken op alle wijken, of op 1 wijk.

6. Mijn stratenlijst

In dit scherm staat de meest actuele stratenlijst. Klik op “Toon straten” om de lijst te openen. De stratenlijst opent in een nieuw scherm, als PDF.

7. Mijn gegevens

Hier zie je je persoonsgegevens. Als het nodig is, kun je zelf een aantal gegevens wijzigen: Telefoon, Mobiel, E-mail en Wachtwoord. Klik hiervoor op “Bewerken”, onderaan het scherm. Als je andere gegevens gewijzigd wilt hebben (bijvoorbeeld als je gaat verhuizen), kun je gebruik maken van het contactformulier.

8. Contactformulier

Via dit scherm kun je een bericht naar ons sturen.

9. Vakantieopgave

Geef hier je vakantie door. Let op: dit kan tot 3 weken van te voren. Zorg indien mogelijk voor een vervanger voor je eigen wijk.

10. Afmelden

Als je klaar bent, klik je op “Afmelden”, om uit te loggen. Het is altijd verstandig om uit te loggen, voordat je de pagina afsluit. Je doet dan als het ware “de deur op slot”, zodat anderen niet zo gemakkelijk bij je gegevens kunnen.

 

Inloggen Bezorgersportaal